Kategóriák
Termék részletek


Mobilgear XMP 320/208L

Raktárkészlet: NINCS
Mobilgear XMP 320/208L
A sorozat tagjai ásványolaj bázisú, magas teljesít-ményű kenőanyagok, melyek fokozottabban védik a hajtómű alkatrészeit és hosszabb élettartammal ren-delkeznek mint a hagyományos hajtómű olajok. A leg-fejlettebb és gondosan kiválasztott adalékanyagoknak köszönhetően kimagasló védelmet nyújt a hagyomá-nyos elhasználódási módok (mint pl. kopás), valamint a kifáradásos meghibásodások (pl. mikropitting) ellen is. Kémiai összetételénél fogva a hajtóművekhez tartozó gördülőcsapágyak kenésére is jobban megfe-lel, mint az eddig használatos hajtómű olajok.
 • Felhasználás
  Az összes típusú, acél-acél anyagpárosítású zárt ipari hajtóműhöz felhasználhatók, mint pl. egyenes és ferde fogazású homlokkerekes, ívelt fogú kúpfogaskerekes hajtóművekhez és acél-bronz anyagpárosítású csiga-hajtóművekhez egyaránt. Alkalmazásuk főként akkor javasolt ha valószínűsíthető a mikropitting kialakulá-sának veszélye, mint pl. nagy terhelésű hajtómű-vekben, amelyek felületi edzéssel kezelt fogaske-rekekkel rendelkeznek (pl. szélturbinák, műanyak extrúderek), valamint ott, ahol nagyobb korróziós beha-tásra lehet számítani és ahol az olaj tisztaságának biztosítása finom szűrőkön keresztül történik.
  A megfelelő viszkozitást a sebesség, a terhelés, az üzemi hőmérséklet és a hajtómű geometriája alapján kell kiválasztani. Csökkenő sebességhez vagy növekvő üzemi hőmérséklethez növekvő viszkozitás tartozik. Általánosságban a szóró olajozású rendszerek maga-sabb viszkozitású olajat igényelnek mint a cirkulációs kenésű rendszerek.
 • Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  unas_681066
  Tömeg
  180 kg/db
Webáruház készítés