Kategóriák
Termék részletek


Mobil SHC Gear 320/20L

Raktárkészlet: VAN
Mobil SHC Gear 320/20L
97 536 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 951 Ft
A Mobil SHC Gear sorozat tagjai olyan csúcsteljesítményű, szintetikus ipari hajtóműolajok, melyeket úgy alakítottak ki, hogy kiemelkedő védelmet biztosítsanak a hajtóműveknek és csapágyaknak, még a legszélsőségesebb körülmények között is hosszú ideig problémamentes üzemmenetet biztosítsanak a berendezéseknek, elősegítve ezáltal vásárlóink termelékenységének növekedését.
 • Felhasználási területek

  A felhasználásnál vegyék figyelembe a következőket: Bár a Mobil SHC Gear sorozat tagjai kompatibilisek az ásványolaj-alapú termékekkel, a keverés csökkenti teljesítményüket. Ezért javasoljuk, hogy a Mobil SHC Gear kenőanyagokra való átálláskor a rendszert alaposan tisztítsák ki és öblítsék át a maximális teljesítmény elérése érdekében.

  A Mobil SHC Gear sorozat tagjai olyan csúcsteljesítményű, teljesen szintetikus ipari hajtóműolajok, melyek a legszélsőségesebb körülmények között is hosszú ideig optimális védelmet biztosítanak a berendezéseknek. Speciális összetételük révén megvédik a modern, kéregedzett hajtóműveket a mikropitting típusú kopástól, és mind magas, mind alacsony hőmérsékleten használhatók. Tipikus felhasználási területeik a következők:

   A papíriparban, acéliparban, olajiparban, textiliparban, fa- és cementiparban alkalmazott modern, nagy terhelésű hajtóművek, ahol a védelem és az optimális olaj-élettartam fontos  Műanyag-fröccssajtoló gépek hajtóművei.

 • Wsfind Kategória
  5601
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  unas_333174
  Tömeg
  18 kg/db
Webáruház készítés