Mobil SHC Gear 320/20L (korábban Mobilgear SHC XMP 320)

VAN
Raktárkészlet:
Mobil SHC Gear 320/20L (korábban Mobilgear SHC XMP 320)
130 810 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 308 Ft
A Mobil SHC Gear sorozat tagjai olyan csúcsteljesítményű, szintetikus ipari hajtóműolajok, melyeket úgy alakítottak ki, hogy kiemelkedő védelmet biztosítsanak a hajtóműveknek és csapágyaknak, még a legszélsőségesebb körülmények között is hosszú ideig problémamentes üzemmenetet biztosítsanak a berendezéseknek, elősegítve ezáltal vásárlóink termelékenységének növekedését.
Részletek
Felhasználási területek

A felhasználásnál vegyék figyelembe a következőket: Bár a Mobil SHC Gear sorozat tagjai kompatibilisek az ásványolaj-alapú termékekkel, a keverés csökkenti teljesítményüket. Ezért javasoljuk, hogy a Mobil SHC Gear kenőanyagokra való átálláskor a rendszert alaposan tisztítsák ki és öblítsék át a maximális teljesítmény elérése érdekében.

A Mobil SHC Gear sorozat tagjai olyan csúcsteljesítményű, teljesen szintetikus ipari hajtóműolajok, melyek a legszélsőségesebb körülmények között is hosszú ideig optimális védelmet biztosítanak a berendezéseknek. Speciális összetételük révén megvédik a modern, kéregedzett hajtóműveket a mikropitting típusú kopástól, és mind magas, mind alacsony hőmérsékleten használhatók. Tipikus felhasználási területeik a következők:

 A papíriparban, acéliparban, olajiparban, textiliparban, fa- és cementiparban alkalmazott modern, nagy terhelésű hajtóművek, ahol a védelem és az optimális olaj-élettartam fontos  Műanyag-fröccssajtoló gépek hajtóművei.

Adatok
Cikkszám
unas_333174
Tömeg
18 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!