Motorex

Nézet:
Nincs készleten (kérjük egyeztessen kollégánkkal (e-mail: lubmaster@lubmaster.hu))
LM_110184
A COOL-CORE READY Plus hűtőfolyadékként és korróziógátlóként alkalmazható főorsó-hűtő rendszerekben, különösen ahol nem áll rendelkezésre megfelelő minőségű, sótartalmú víz a koncentrátum bekeveréséhez. A készítmény összetevői passziválják a különböző típusú anyagminőségeket, és hosszútávú védelmet biztosítanak a korrózióval szemben.
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
LM_783713
A MOTOREX COOL-X egy már használatra kész, korróziógátló tulajdonságokkal is rendelkező hűtőfolyadék nagy teljesítményű főorsó hűtőfoyadék. Összetevői passziválják a különböző típusú anyagminőségeket, és hosszútávú védelmet biztosítanak a korrózióval szemben. A COOL-X igen hatékony hűtési tualjdonságokkal, 4.1 J/g-K fajhővel rendelkezik, amely gyakorlatilag a vízével egyezik meg (4.187 J/g-K).
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
LM_281378
A SPINDLE LUBE OILS termékek ultrafinom szűrésű HLP-D hidraulikus olajok (DIN 51 524/T2). Tisztasági osztályuk 15/13/10 az ISO 4406 számú szabványnak megfelelően. Kiváló tisztító hatású és diszpergáló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Kezelési útmutató: a termék a nagy tisztasági biztosítása miatt teljesen zárt kiszerelésben kerül forgalomba. Az olaj egy csapon keresztül juttatható ki a dobozból.
Sorrend: