Mobilfluid 125/20L

VAN
Raktárkészlet:
Mobilfluid 125/20L
48 260 Ft
A vásárlás után járó pontok: 483 Ft
A Mobilfluid 125 egy extra nagy teljesítményű erőátviteli folyadék, amelyet általában vasúti, tengeri, építőipari és ipari alkalmazásokban található hidrodinamikus hajtóművekben és hidraulikus rendszerekben való használatra terveztek. Nagy teljesítményű alapanyagok és fejlett adalékok felhasználásával készült, hogy biztosítsa a precíz teljesítményt, amely az érzékeny teljesítményátvitelhez szükséges. A Mobilfluid 125-öt úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek kitett, alacsony és nagy sebességű alkalmazások feszültségeinek, a nehéz üzemi környezetek széles körében.
Részletek
Tulajdonságok és előnyök
A hidrodinamikus hajtóművek és hidraulikus vezérlőrendszerek használata a nagy teljesítményű folyadékoktól függ, hogy a berendezés egyenletes és érzékeny vezérlését és hatékonyságát érje el. Ezek a rendszerek magas nyomáson és hőmérsékleten működnek, ami lerakódásokat okozhat a vezérlőszelepekben, ahol a nyomatékváltók és a hidraulika precíz vezérlése történik.

Alkalmazások
Az ExxonMobil által javasolt felhasználásra:

• Folyadékcsatlakozók és hajtások, nyomatékváltók és hidraulikus vezérlőrendszerek vasúti, tengeri, építőipari és ipari alkalmazásokhoz

Specifikációk és jóváhagyások
Ez a termék a következő jóváhagyásokkal rendelkezik:

Voith Turbo 120.00059010
Adatok
Cikkszám
LM_642866
Tömeg
18 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!