Kategóriák
Termék részletek


Mobilgear 600 XP 220/208L (korábban Mobilgear 630)

Raktárkészlet: VAN
Mobilgear 600 XP 220/208L (korábban Mobilgear 630)
A Mobilgear 600 XP extra nagy teljesítményű hajtóműolajok kiváló nagynyomásálló (EP) jellemzőik és terhelhetőségük miatt valamennyi cirkulációs, vagy szórókenésű zárt hajtóműben alkalmazhatók. A Mobilgear 600 XP sorozatot úgy alakítottuk ki, hogy egy lépéssel mindig a hajtómű-konstrukciók folyamatosan változó igényei előtt járjon. A hajtómű-konstrukciók napjainkban egyre kisebbek, míg az erőátvitel mértéke változatlan. Az energiasűrűség e változása növeli a hajtóműolajjal szemben támasztott igényeket. A Mobilgear 600 XP sorozatot úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen ezeknek a követelményeknek, miközben kiemelt védelmet biztosít a hajtóművek, csapágyak és tömítések számára.
 • Felhasználási területek

  A Mobilgear 600 XP hajtóműolajokat az ipar és a tengerhajózás területén széles körben használják, különösen homlokfogaskerekek, ferde fogazású fogaskerekek, kúpfogaskerekek, és csigahajtások kenésére. Tipikus alkalmazási területeik a következők:

   Az iparban szállítóművek, agitátorok, szárítók, extruderek, ventillátorok, keverők, présgépek, zúzógépek, szivattyúk (köztük olajkút-szivattyúk), osztályozók hajtóműveiben, és egyéb erős igénybevételt jelentő helyeken  A tengerhajózásban a fő hajtóművek, centrifugák, fedélzeti gépek, például csörlők, horgonycsörlők, daruk, forgatóművek, szivattyúk, emelőművek és kormánylapát-tartók kenésére  A hajtóműveken kívül tengelykapcsolók, csigák, és nagy terhelésű, alacsony sebességű sikló- és gördülő csapágyak kenésére is használhatók  A Mobilgear 600 XP 100, 150, 220, 320, 460, és 680 Flender hajtóművekben történő használatát a Siemens AG jóváhagyta
 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  unas_108166
  Tömeg
  180 kg/db
Webáruház készítés