Mobilgrease 28/0,38kg

VAN
Raktárkészlet:
Mobilgrease 28/0,38kg
6 853 Ft
A vásárlás után járó pontok: 69 Ft
A Mobilgrease 28 csúcsteljesítményű, magas hőmérsékletre szánt, kopásgátló hatású kenőzsírok egyesítik magukban a poli-alfa-olefin (PAO) szintetikus alapolaj és a szerves agyag (nem szappan típusú) sűrítő egyedülálló tulajdonságait. A paraffinmentes szintetikus alapolaj ásványi olajokhoz képest alacsony adhéziós tényezője kitűnő alacsony hőmérsékleti szivattyúzhatóságot és nagyon alacsony indítási és üzemi forgatónyomatékot garantál, emellett csökkenti a gördülő csapágyak terhelt felületeinek üzemi hőmérsékletét. Az agyag típusú sűrítő kiváló stabilitást biztosít magas hőmérsékleten, a Mobilgrease 28 cseppenéspontja magas: 260oC. Mindezeken túl a termék ellenáll a víz kimosó hatásával szemben, kiemelkedő teherviselő képességgel bír, csökkenti a súrlódási ellenállást, és megelőzi a nagymértékű kopást. Vizsgálatok szerint a Mobilgrease 28 megelőzi a súrlódásból eredő oxidációt, és magas fordulatszám és hőmérséklet esetén is jó kenést biztosít a gördülő csapágyaknak. Kiválóan alkalmas továbbá erősen terhelt csúszó gépelemek, például fékszárnyak csavaremelőinek kenésére. Konzisztenciája az NLGI 1 és NLGI 2 fokozatok közé esik.
A Mobilgrease 28 megfelel a U.S. Military Specification MIL-G-81322E katonai előírás általános és repülőgépekre vonatkozó követelményeinek, és rendelkezik a U.S. Military Specification DOD-G-24508A haditengerészeti szabvány szerinti jóváhagyással fedélzeti kiegészítő berendezések kenésére. Jogosult a WTR USA katonai jelölés és a G-395 NATO jelölés használatára.
A Mobilgrease 28-at bevezetése óta, már több mint 30 éve a világ első számú kenőzsírjaként tartják számon katonai és ahhoz kapcsolódó felhasználási területeken. Ez a szintetikus PAO alapú piacvezető termék kutató-fejlesztő csapatunk úttörő munkájának eredményeként jött létre, és ezek a kutatások adtak lendületet számos más nagy teljesítményű kenőzsír és folyékony kenőanyag kifejlesztéséhez.
Adatok
Cikkszám
LM_394176
Tömeg
400 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!