Mobilgrease 28/16kg

VAN
Raktárkészlet:
Mobilgrease 28/16kg
241 808 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 418 Ft
A Mobilgrease 28 csúcsteljesítményű, magas hőmérsékletre szánt, kopásgátló hatású kenőzsírok egyesítik magukban a poli-alfa-olefin (PAO) szintetikus alapolaj és a szerves agyag (nem szappan típusú) sűrítő egyedülálló tulajdonságait. A paraffinmentes szintetikus alapolaj ásványi olajokhoz képest alacsony adhéziós tényezője kitűnő alacsony hőmérsékleti szivattyúzhatóságot és nagyon alacsony indítási és üzemi forgatónyomatékot garantál, emellett csökkenti a gördülő csapágyak terhelt felületeinek üzemi hőmérsékletét. Az agyag típusú sűrítő kiváló stabilitást biztosít magas hőmérsékleten, a Mobilgrease 28 cseppenéspontja magas: 260oC. Mindezeken túl a termék ellenáll a víz kimosó hatásával szemben, kiemelkedő teherviselő képességgel bír, csökkenti a súrlódási ellenállást, és megelőzi a nagymértékű kopást. Vizsgálatok szerint a Mobilgrease 28 megelőzi a súrlódásból eredő oxidációt, és magas fordulatszám és hőmérséklet esetén is jó kenést biztosít a gördülő csapágyaknak. Kiválóan alkalmas továbbá erősen terhelt csúszó gépelemek, például fékszárnyak csavaremelőinek kenésére. Konzisztenciája az NLGI 1 és NLGI 2 fokozatok közé esik.
A Mobilgrease 28 megfelel a U.S. Military Specification MIL-G-81322E katonai előírás általános és repülőgépekre vonatkozó követelményeinek, és rendelkezik a U.S. Military Specification DOD-G-24508A haditengerészeti szabvány szerinti jóváhagyással fedélzeti kiegészítő berendezések kenésére. Jogosult a WTR USA katonai jelölés és a G-395 NATO jelölés használatára.
A Mobilgrease 28-at bevezetése óta, már több mint 30 éve a világ első számú kenőzsírjaként tartják számon katonai és ahhoz kapcsolódó felhasználási területeken. Ez a szintetikus PAO alapú piacvezető termék kutató-fejlesztő csapatunk úttörő munkájának eredményeként jött létre, és ezek a kutatások adtak lendületet számos más nagy teljesítményű kenőzsír és folyékony kenőanyag kifejlesztéséhez.
Részletek
Felhasználási területek
A Mobilgrease 28 alacsony és magas fordulatszámú sikló- és gördülő csapágyak, bordás tengelyek, légcsavarok, csigahajtások, és egyéb olyan gépelemek kenésére szolgál, ahol nagyfokú súrlódáscsökkentésre, alacsony kopásra, és alacsony, kenőanyag okozta súrlódási veszteségre van szükség. Az ajánlott felhasználási hőmérséklet-tartomány -55oC és 180oC között van, megfelelő után kenési periódusokat alkalmazva.
A Mobilgrease 28 megfelel a MIL-G-81322D katonai előírás repülőgépekre vonatkozó követelményeinek, és rendelkezik a DOD-G-24508A haditengerészeti szabvány szerinti jóváhagyással, fedélzeti kiegészítő berendezések kenésére. Felhasználási területei a katonai és polgári repülés területén:
 Futóművek szerelvényei
 Szabályozórendszerek, fékszárnyak, szervo eszközök, indító eszközök, zárt csapágyakkal szerelt motorok és oszcilláló csapágyak
 Helikopter rotor csapágyak, repülési és tengerészeti fedélzeti kiegészítő berendezések
 Használható még azon helyeken, ahol a már hatálytalanná vált MIL-G-81322(WP), MIL-G-7711A, MIL-G-3545B és MIL-G-25760A előírások szerinti termékre van szükség.
A Mobilgrease 28 használatát ajánljuk még ipari felhasználási területekre is, beleértve a zárt, vagy szétszedhető golyós és gördülő csapágyakban, ahol a szélsőséges hőmérséklet, a magas fordulatszám, vagy a vízzel történő kimosódás fontos tényezők lehetnek. Jellemző ipari felhasználásai a következők:
 Szállítószalagok csapágyai
 Kisebb generátorok csapágyai, melyek közel 177oC hőmérsékleten üzemelnek
 Magas fordulatszámú miniatűr golyóscsapágyak, és egyéb csapágyak, ahol oszcilláló mozgás, rezgés és a súrlódási kopás problémát okozhat.
Jóváhagyások:
USDA H2 minőségi szint
DOD-G-24508A, 1. melléklet
MIL-G-81322(WP)
MIL-G-7711A
MIL-G-25760A
MIL-G-81322E szerinti jóváhagyással rendelkezik
Adatok
Cikkszám
unas_553136
Tömeg
16 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!