Shell Aeroshell Grease 33/0,4kg

Nincs készleten (kérjük egyeztessen kollégánkkal (e-mail: lubmaster@lubmaster.hu))
Shell Aeroshell Grease 33/0,4kg
Az AeroShell Grease 33 felhasználható 9 kivételével mind a 359 zsírzási folyamatra, ami felmerül egy Boeing 737-esen!! Az AeroShell Grease 33 egy szintetikus általános felhasználhatóságú sárkányszerkezeten felhasználható zsír, ami egy összetett lítium alapú sűrített szintetikus olajból épül fel.

Sok éven keresztül a a repülőgép üzemeltetük szerettük volna a zsír használatot leredukálni minél kevesebb termékre, hogy készleteiket normalizálják. A közelmúltban a Boeing belekezdett egy új, általános felhasználhatóságú, korrózió gátló zsír kutatásába. A fő cél az volt, hogy létrehozzanak egy nem agyar alapú zsírt, amely hozzájárúl a hosszabb alkatrész élettartamhoz és a fizikai munkát végző mechanizmusoknak, csökkentve az elhasználódást és a korróziót. Ezen folyamat vége lett az új Boeing Specification BMS 3-3. Az AeroShell Grease 33 olyan jóváhagyott zsír, amely megfelel BMS 3-33A zsírnak.

Korrózióval, oxidáció-gátlókkal és terhelés hordozó adalékokkal együttesen, a hasznos üzemelési hőmérséklet -73°C és +121°C közé tevődik. A nagy hőmérsékleti skálának köszönhetően A különböző légijármű-komponensekhez szükséges üzemi hőmérsékletek, terhelések és egyéb környezeti feltételek széles skálája miatt számos különféle, különböző kívánatos tulajdonságú zsírfajta használható a légi járművek alkatrészeinek rutin kenése során. A Boeing a BMS 3-33 specifikáció kidolgozásakor figyelembe vette a repülőgépen használt különböző zsírtípusok tulajdonságait, és leírta a zsírra vonatkozó előírásokat, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak, és amelyek a lehető legszélesebb körben alkalmazhatók a zsíralkalmazásokban.

NATO kód: G-354
Boeing Approved BMS 3-33A
Adatok
Cikkszám
unas_942259
Tömeg
400 g/db
Min. rendelhető mennyiség
30 db
Választható mennyiségek
30 db, 60 db, 90 db, 120 db, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!