DASTY APC FELMOSÓ FOLYADÉK 750ML

VAN
Raktárkészlet:
DASTY APC FELMOSÓ FOLYADÉK 750ML
1 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Dasty Gel univerzális tisztító

750 ml

A termékről:
A Dasty Általános tisztító gél egy professzionális használatra kifejlesztett, rendkívül koncentrált termék, amely minden mosható felület tisztítására alkalmas, minden típusú padló rendszeres, biztonságos és gyors tisztítására.

Jellemzők:
Ez egy koncentrált mosószer, friss és kellemes illatú a Mediterranean Freshness változatban, amely visszaadja a padló eredeti fényét. Kifejezetten a rendszeres tisztításhoz fejlesztették ki. A nyilvános helyeken való használat egy tiszta és kellemes illatú helyiség gondolatát adja a látogatóknak.

Hol és hogyan kell használni:
A Dasty Általános tisztító gél minden típusú padlón használható: csempe, linóleum, szintetikus padlóburkolat (kivéve a fa és porózus padlókat).
Tisztán a makacs szennyeződések eltávolítására, közvetlenül a kezelendő felületre öntve, hígítva használható napi karbantartáshoz. Használatakor hígított öblítés nem szükséges.
Nagyon szennyezett padlók, például teraszok vagy fészerek, pincék stb. tisztításához használja a Dasty Classic-ot utántöltő formátumban, hígítva vagy tisztán a nagyon makacs szennyeződésekhez.
A garázsok és műhelyek olajfoltos padlójához használja a Dasty Professional terméket.
Adatok
Cikkszám
LM_711981
Tömeg
800 g/db
Min. rendelhető mennyiség
6 db
Választható mennyiségek
6 db, 12 db, 18 db, 24 db, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!