Shell Corena S4 R 46/20L (Corena AS 46)

Nincs készleten (kérjük egyeztessen kollégánkkal (e-mail: lubmaster@lubmaster.hu))
Shell Corena S4 R 46/20L (Corena AS 46)
96 959 Ft
A vásárlás után járó pontok: 970 Ft
Korszerű szintetikus kompresszorolaj

A Shell Corena S4 R 46 korszerű kenőanyag légkompresszorok részére, amely az elérhető legjobb tulajdonságokat biztosítja minden olajjal elárasztott csavaros vagy forgólapátos típusú légkompresszorban. A válogatott szintetikus alapolajokra épülő Corena AS hosszú élettartamú olaj, amely az extrém hőmérsékleti és üzemi körülmények között működő gépekben is kiváló kenést biztosít.
Specifikációk és jóváhagyások
ISO 6743-3A-DAJ

A Corena S4 R 46 68 olaj 5000 üzemórás maximális olajcsere-periódussal megfelel az ABB VTR 184..714 számú “Speciálisan kis súrlódású szintetikus olaj” (HZTL 90617, List 3 szerinti) követelményeinek.
Részletek
Alkalmazás
• Forgólapátos és csavaros légkompresszorok
Főként azok az olajjal elárasztott egy- vagy kétfokozatú kompresszorok, amelyek nagyobb (max. 20 bar) sűrítési végnyomással 100°C-nál nagyobb levegő-kilépési hőmérséklettel üzemelnek (az ezen körülmények között történő szakaszos működést is beleértve).
• Nehéz körülmények között futó berendezések
A termék ott is használható, ahol a környezeti hőmérséklet rendkívül magas, és az olaj hőmérsékletét nem lehet a normális szintre csökkenteni.
• ABB turbófeltöltők
Alkalmazása a hajókban és az áramfejlesztő egységekben használt kis és közepes fordulatszámú dízelmotorok ABB gyártmányú turbófeltöltőiben ajánlott.

A termékek jelen leírásban nem említett felhasználása tekintetében szíveskedjék az Ön Shell képviselőjéhez fordulni.
Adatok
Cikkszám
unas_513600
Tömeg
18 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!