Kategóriák
Termék részletek


Shell Corena S4 R 68/20L (Corena AS 68)

Raktárkészlet: NINCS
Shell Corena S4 R 68/20L (Corena AS 68)
50 669 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 013 Ft
Korszerű szintetikus kompresszorolaj

A Shell Corena S4 R 46 korszerű kenőanyag légkompresszorok részére, amely az elérhető legjobb tulajdonságokat biztosítja minden olajjal elárasztott csavaros vagy forgólapátos típusú légkompresszorban. A válogatott szintetikus alapolajokra épülő Corena AS hosszú élettartamú olaj, amely az extrém hőmérsékleti és üzemi körülmények között működő gépekben is kiváló kenést biztosít.
Specifikációk és jóváhagyások
ISO 6743-3A-DAJ

A Corena S4 R 46 68 olaj 5000 üzemórás maximális olajcsere-periódussal megfelel az ABB VTR 184..714 számú “Speciálisan kis súrlódású szintetikus olaj” (HZTL 90617, List 3 szerinti) követelményeinek.
 • Alkalmazás
  • Forgólapátos és csavaros légkompresszorok
  Főként azok az olajjal elárasztott egy- vagy kétfokozatú kompresszorok, amelyek nagyobb (max. 20 bar) sűrítési végnyomással 100°C-nál nagyobb levegő-kilépési hőmérséklettel üzemelnek (az ezen körülmények között történő szakaszos működést is beleértve).
  • Nehéz körülmények között futó berendezések
  A termék ott is használható, ahol a környezeti hőmérséklet rendkívül magas, és az olaj hőmérsékletét nem lehet a normális szintre csökkenteni.
  • ABB turbófeltöltők
  Alkalmazása a hajókban és az áramfejlesztő egységekben használt kis és közepes fordulatszámú dízelmotorok ABB gyártmányú turbófeltöltőiben ajánlott.

  A termékek jelen leírásban nem említett felhasználása tekintetében szíveskedjék az Ön Shell képviselőjéhez fordulni.
 • Wsfind Kategória
  7056
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  unas_776782
  Tömeg
  18 kg/db
Webáruház készítés