Total/Elf

Nincs készleten (kérjük egyeztessen kollégánkkal (e-mail: lubmaster@lubmaster.hu))
unas_295055
S.T.O.U. (Super Tractor Oil Universal) univerzális olaj mezőgazdasági gépekhez. Használatával egyszerűsít-hetők a karbantartási feladatok. Használható motorolaj-ként, mechanikus hajtóművekhez hajtóműolajként, híd-raulika olajként, illetve nedves fékekhez és tengelykap-csolókhoz.
API CD, MIL-L-2104C
API GL-4, ALLISON C4
ISO HV 68-100
MF M 1135, M 1139
JD J20A, FORD M2C 159B
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
LM_784298
Szintetikus nagy teljesítményű lítium komplex nagy nyomásálló (EP) kenőzsír
A MULTIS COMPLEX SHD 460 termék egy nagyon nagy teljesítményű szintetikus zsír, mely ajánlott minden szélsőséges üzemi körülmények között működő ipari berendezés kenéséhez. Speciálisan olyan magas hőmérsékleti viszonyok között üzemelő alkalmazásokhoz lett kifejlesztve, amelyeknél a lítium zsír vagy a hagyományos lítium komplex zsír már nem elégséges.
 A MULTIS COMPLEX SHD...
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
unas_551640
Lítiumbázisú kenőzsír EP adalékkal. Központi kenési rendszerek számára lett kifejlesztve. Használható zárt hajtóművekhez is amikor zsír használata van előírva.
ISO-L-X CBEB 00
DIN 51502 MP0K-25
GROENVELD
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
unas_566052
A MULTIS EP 1 egy valódi többcélú zsír, összetétele speciálisan a tűgörgős csapágyak, a görgőscsapágyak, siklócsapágyak, kerékcsapágyak, szabványos csuklók, lökéseknek és rezgéseknek kitett vázszerkezetek és berendezések kenéséhez az iparban, közlekedésben, a mezőgazdaságban, a közmunkagépeknél, a terepjáró gépjárműveknél, vizes vagy vízmentes körülmények között.
A szintén használható minden egyedi alkalmazáshoz, ahol egy NLGI 1 fokozatú, határn...
Sorrend: